Over louloudi

OVER LOULOÚDI

Bij louloúdi geloven we in langzame fabricage. Niet aan de lopende band, maar handgemaakt. Niet duizenden kilometers hier vandaan, maar in onze eigen studio in Gouda. We zijn trots op ons vak, onze talenten en delen deze graag met jou en je kindje. 
Louloúdi gelooft in het 'minder is meer' principe en goede kwaliteit. We zouden minder maar slimmer moeten kopen en duurzaamheid van producten vergroten. Dát is waar duurzaamheid werkelijk over gaat.
Al onze unieke ontwerpen zijn deel van een gelimiteerde oplage en gemaakt van pure natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Onze producten zijn tijdloze ontwerpen die bedoeld zijn om generaties lang mee te gaan en doorgegeven te worden. En aan het eind van de levensduur kunnen de stoffen weer aan de aarde worden teruggegeven om zo de 'circle of life' te completeren.
We zijn gepassioneerd over ons werk en stoppen veel liefde in onze producten.
 Wij vinden dat de kinderen het mooiste zijn, en dat de kleding geen opsmuk behoeft. Kleding moet eenvoudig ogen, met slimme details, zodat ze als een dekentje van liefde je kind omhullen, en waar ze heerlijk in kunnen bewegen en groeien. 
 We hebben een lange geschiedenis in de kledingbranche, met een opleiding aan de modevakschool, DETEX textielwarenkennis en kennis om kleding, beddengoed en accessoires te ontwerpen. Met onze visie hebben we met trots de Eerlijk Winkelen en Fair-Trade labels ontvangen. 

De mooiste dingen in het leven

worden met de hand gemaakt