Over Louloudi

Bij Louloúdi geloven we in langzame productie. Niet aan de lopende band, maar handgemaakt. Niet duizenden kilometers hiervandaan, maar in onze eigen studio in Nederland. We zijn trots op ons vak en onze talenten en delen dit graag met jou en je mini.
Louloúdi gelooft in ‘less is more’ en duurzame kwaliteit. We moeten minder en slimmer kopen en de levensduur verlengen. Dat is waar duurzaamheid echt om draait.
Al onze unieke ontwerpen maken deel uit van een beperkte oplage en zijn gemaakt van
pure en natuurlijke organische materialen van hoge kwaliteit . Onze producten zijn ontworpen om tijdloos te zijn, met de bedoeling om generaties lang te worden doorgegeven - ons zogenaamde 'room-to-grow-principe'. En uiteindelijk worden de voedingsstoffen van de stof dankbaar teruggegeven aan de aarde waar ze kunnen worden opgenomen en weer gebruikt voor de nieuwe groei van materialen (circle of life).
We zijn gepassioneerd over wat we doen en voegen veel liefde toe aan ons werk.
Wij geloven dat de kinderen de mooiste wezens zijn, ze hebben niet al die opsmuk nodig, maar eenvoudige ontwerpen met verfijnde details, zoals kleine dekens van liefde die hen omringen, met ruimte om te bewegen en te groeien.
We hebben een lange persoonlijke geschiedenis in de kledingindustrie en kennis van de School of Fashion, evenals kennis van DETEX-textielgoederen om kleding, beddengoed en accessoires te ontwerpen. Met onze visie en producten hebben wij met trots de labels Fair Shopping en Fair-Trade mogen ontvangen.

de mooiste dingen in het leven

zijn met de hand gemaakt