Teruggavebeleid

Retourneren
Ons beleid duurt 7 dagen. Als er 7 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Neem contact met ons op via klantenservice[at]louloudi.nl voordat u een artikel retourneert.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retournering:
- Cadeaubonnen
- Downloadbare producten

Om de retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop alstublieft niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend (indien van toepassing)
- Elk item dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout
> - Elk artikel dat meer dan 7 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als het wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u dit allemaal hebt gedaan en uw geld nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via klantenservice[at]louloudi.nl.

Sale artikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd, helaas kunnen sale artikelen niet worden geretourneerd.

Omruilen (indien van toepassing)
We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op klantenservice[at]louloudi.nl en stuur het artikel naar: CVL Design, Lange groenendaal 86, 2801LV Gouda, Nederland.

Verzending
Om uw product te retourneren, dient u uw product te sturen naar: CVL Design, Lange Groenendaal 86, 2801LV Gouda, Nederland

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw ingeruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel boven de 75 euro verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.