Alle producten worden met de hand gemaakt.

De producten die bij louloudi de deur uit gaan zijn handgemaakt in onze eigen studio. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en exclusiviteit van onze producten hoog houden. Voor deze productie hebben wij alle machines in eigen huis. Voel je vrij om eens in de studio te komen kijken hoe dat in zijn werk gaat!

 • Industriële Borduurmachine

  Met onze professionele brother borduurmachine kunnen wij zowel standaard teksten of namen overbrengen. 

  Personaliseren duurt ongeveer 10 minuten en u kunt hier ter plaatse op wachten.

  Neem gerust contact op om je wensen met mij te bespreken.

 • Industriële Lockmachine

  Met deze lockmachine die 20.000 steken per minuut aan kan, werken we alle kleding keurig af. Veel beter dan bij de grote confectiebedrijven, waar de steeklengte vaak op maximale grootte staat om sneller te kunnen werken, dit ten koste van kwaliteit en uitstraling.

 • Industriële rechtstikmachine

  Onze Global industriemachine is het werkpaard van het atelier met eveneens een capaciteit van 20.000 steken per minuut. Het voordeel van een industriele machine is dat deze veel zuiverder recht stikt t.o.v. een huishoudelijke machine, omdat deze minder krachtig is.

Toegepaste technieken

De technieken die worden toegepast zijn een combinatie van kleermakers vaardigheden & confectie methode.

Veel items worden ook uitsluitend met de hand gemaakt, zoals o.a. de lederen schoentjes, speenkoorden,  zooltjes. Voor een dergelijk handwerk als haken zijn nog geen machines uitgevonden, dus worden ook alle gehaakte items, steek voor steek met de hand gemaakt. Al onze patronen worden helemaal met de hand getekend of geschreven waarna ze worden gegradeerd, vervaardigd en doorgepast.

Naast de modevakschool is ook een DETEX textielwarenkennis opleiding gevolgd, waardoor er veel kennis is van de kwaliteit, eigenschappen en wasadvies van stoffen en andere materialen. Uiteraard vraagt ieder specifiek materiaal om een eigen benadering zoals, type naald, naalddikte, naaitechniek en stoftransport.

Personaliseer je aankoop

In de studio kunnen wij je kleding personaliseren met naam, een leuke tekst, of zelfs figuren (op verzoek). Onze 'family sweater' wordt veelvuldig gebruikt om de komst van een baby aan te kondigen: hoe leuk is het als je bijvoorbeeld al een zoontje hebt en je weet dat er een kindje onderweg is, om hem een sweater te laten dragen met 'grote broer'? Eventueel kun je voor de pasgeborene ook een sweater of shirt bestellen met broertje of zusje om de kindjes te laten matchen.

Naast de family sweater zijn heel veel van onze items te personaliseren, we nodigen je graag uit om door onze collecties te scrollen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Naast de family sweater zijn heel veel van onze items te personaliseren, scroll maar lekker door onze collecties heen.

Family sweater

Zelf ontworpen patronen

Bij louloúdi geloven we in het delen van kennis en kunde. We steken daarom veel tijd in het digitaliseren van onze ontwerpen om ze ook beschikbaar te maken voor jou! Daarbij streven we ernaar om deze haakpatronen en breipatronen zo simpel mogelijk te beschrijven zodat het voor zowel ervaren als minder ervaren hobbyisten in elkaar gezet kan worden. Met een beetje oefening en aandacht kun je onze leukste ontwerpen ook zelf maken.

Patronen

Maatwerk? Ik denk graag mee!

Ik denk graag met je mee in maatwerk productie of aanpassingen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons op instagram